Oefengroepen

Meer bewegen

Voor mensen die meer moeten of willen bewegen, maar geen sportschooltype zijn, hebben wij oefengroepjes opgezet. In kleine groepen kunt u een uurtje per week oefenen of trainen.

Maatwerk

Voordat u begint, doen wij eerst een screening. Hierbij wordt uw gezondheid en eventuele lichamelijke klachten besproken. Daarnaast doen we een aantal tests, onder andere een conditietest. Aan de hand van deze screening wordt u in een groep van vergelijkbaar niveau geplaatst. Onze fysiotherapeut Marije Kramer is tijdens het sporten aanwezig om u te helpen, te motiveren en de oefeningen op uw kunnen aan te passen. Zo weet u dat u effectief aan het trainen bent, zonder overbelast of geblesseerd te raken. Wij werken in perioden van 13 weken. U zit dus nooit aan een lang abonnement vast.

Algemene voorwaarden

Intake: De kosten hiervoor zijn eenmalig € 25. Indien u voor de intake verhinderd bent, vragen wij u minimaal 24 uur van te voren af te bellen.

Abonnement: Een oefenperiode bestaat uit 13 weken, één uur per week. De kosten voor deze periode bedragen € 91. Het abonnement is voor 3 maanden. Indien u het abonnement wilt opzeggen, moet dit voor het nieuwe kwartaal gebeurd zijn.

Feestdagen: Indien uw oefendag op een feestdag valt, komt deze te vervallen.

Betalingsvoorwaarden: U dient vooraf contant het tarief van de oefenperiode (plus evt. de intake) te betalen.

Aansprakelijkheid: Centrum voor Fysio- en Manuele therapie Kraaihoek is niet aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen, opgelopen verwondingen of ander lichamelijk letsel en de eventueel daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van een persoon.

Huisregels: Het gebruik van een handdoek in de zaal is wenselijk. Het dragen van gemakkelijke, schone schoenen met zolen die niet afgeven is verplicht. Flesjes, blikjes en ander afval dient men in de daarvoor bestemde prullenbak te deponeren.

Gezondheid: Indien u het prettig vindt, kunt u de goedkeuring van uw huisarts vragen, voordat u bij ons met oefenen begint. Daarnaast wordt u ook door ons getest bij de intake.

Betalingen vinden plaats in:
- week 52 voor week 1 t/m 13
- week 13 voor week 14 t/m 26
- week 26 voor week 27 t/m 39
- week 39 voor week 40 t/m 52